Paravane despartitoare pentru interior

Paravan decorativ cu copac

De ce paravane despartitoare?

Paravanele decorative de camera imprimate pe ambele parti pot functiona ca despartitoare de spatiu in camere, birouri, saloane si alte spatii, pot acoperi ferestre, pot asigura intimitate sau chiar pot fii un element decorativ pentru casa dvs.

Paravane despartitoare de camera mobile

Cele mai multe dintre ele sunt mobile, permitandu-va sa le mutati cu usurinta si au o functie multi-scop in intreaga casa.

Panourile decorative sunt in general facute din lemn.Ele sunt din panza imprimata pe cadru de lemn din trei sau patru segmente pliabile.

Daca sunteti in cautare de paravane de camera sau paravane despartitoare de camera, luati in considerare urmatoarele aspecte:

Ganditi-va ce gen de paravan despartitor sau panou separator ar trebui sa luati in considerare.

Aveti mai multe optiuni de paravane despartitoare disponibile .

In magazinele Juliana gasiti intotdeauna cateva variante: paravane despartitoare in stil vintage, paravane despartitoare cu Marilyn Monroe, paravane cu Audrey Hepburn, paravane despartitoare cu Buddha, paravane despartitoare cu flori etc.

Pentru luarea unei decizii, incepeti prin a analiza decorul din casa dvs pentru a stabili ce stiluri de paravane decorative va avantajeaza.

În cazul trebuie sa separati un spatiu obisnuit, un panou decorativ cu nuante inchise poate fi o alegere buna.

Daca aveti un spatiu mult mai contemporan, luati în considerare un paravan despartitor cu flori, design modern, acoperit cu un material textil.

Un paravan despartitor in stil vintage va da un ”look chic” locuintei dvs.

Ce inaltime ar trebui sa aiba paravanul despartitor din casa dvs?

Luati tn considerare cât de multa intimitate doriti sa va ofere.

Ganditi-va la inaltimea camerei in care va fi amplasat pentru a determina inaltimea paravanului.

In general sunt dimensiuni standard si veti gasi de obicei cele mai inalte paravane decorative au o  inaltime de 180 sau 185 cm dar sunt si paravane despartitoare de 150cm.

Latimea paravanelor depinde de numarul de segmente pliabile.

Cele cu trei segmente sunt de obicei de 120 cm latime iar cele cu patru segmente au 160cm.

Ce materiale ar trebui luate in considerare ?

Cele mai ieftine paravane decorative sunt cele facute din panza imprimata dar si aici sunt calitati diferite in functie de panza. cerneala de imprimare si accesoriile folosite. Daca un paravan despartitor este prea ieftin, atunci cu siguranta avem de- a face cu un paravan de proasta calitate. Exista riscul ca imaginea imprimata sa sufere modificari la umezeala, adica se ia cerneala iar panza se poate dezlipi la imbinarii din cauza adezivului slab.

Un material usor, cum ar fi panza sau alte materiale textile, poate fi complementar pentru decorul ceva mai substantial, cum ar fi cel din lemn .

Daca doriti un paravan doar ca detaliu decorativ, alegeti un panou decorativ din panza imprimat in locul celor din panza alba sau lemn.

Add your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*