Farfurii decorative pentru o bucatarie de vis

Te-ai gandit vreodata ca bucataria ta ar putea capata mult mai multa personalitate prin utilizarea farfuriilor ca elemente de decor? Chiar daca le numim farfurii decorative, acest lucru nu inseamna ca nu le putem folosi de ele si pentru a savura cele mai copioase mese. Cu putina imaginatie si efort, putem face din bucataria noastra un spatiu interesant unde utilul se imbina cu placutul si in care ne putem primi musafirii la fel ca in cel mai modern living.Farfurii decorative pentru bucatarie
Desi este mult mai usor sa-ti cumperi vasele la set, stim cu totii ca acestea se sparg atat de usor si de frecvent incat deseori ramanem cu cate un singur exemplar ratacit prin dulap. Acesta este si momentul in care ne putem da seama ca uniformizarea veselei este un criteriu foarte putin practic si tot mai departe de realitatile actuale.

Farfurie decorativa cu sticla de vin pentru bucatarie

Cine mai are nevoie ca toate vasele, paharele, tacamurile, etc., sa faca toate parte dintr-un set care intr-un final va sfarsi oricum prin a deveni incomplet si, foarte probabil, inlocuit?

Farfurii decorative cu vin pentru bucatarie
Daca optezi pentru farfurii decorative, te vei convinge extrem de rapid de utilitatea acestora. In primul rand, farfuriile alese individual vor fi mult mai usor de inlocuit atunci cand se sparg (schimbi doar farfuria, nu tot setul) si vor juca doua roluri extrem de importante: cel decorativ si, binteles, cel practic.

Farfurii decorative cu cocos pentru bucatarie
Desigur, mai exista o modalitate prin care iti poti decora bucataria cu farfurii decorative. Cei care au sau au avut bunici la tara, probabil au vazut in casele batranesti diverse vase pictate cu motive rustice care erau agatate pe perete asemenea unor tablouri.

farfurii-decorative-pentru-o-bucatarie-de-vis (6)

Acelasi lucru il poti incerca si tu fara niciun fel de problema, chiar si in alte incaperi ale locuintei tale.

Farfurii decorative cu pasari pentru bucatarie

In cazul in care nu vrei sa pastrezi linia traditionala de decor, poti opta pentru farfurii vintage, foarte cautate in ultima perioada, atat in tarile occidentale, cat si in Romania.

Farfurii decorative pentru bucatarie
In orice caz, amenajarea cu farfurii decorative are potential sa devina un adevarat trend in Romania daca ne gandim la faptul ca aceasta practica este bine inradacinata in constiinta noastra nationala.

Farfurii decorative cu fluturi pentru bucatarie
Tu ce parere ai despre farfuriile decorative pentru bucatarie?

Farfurii decorative pentru bucatarie

Pentru a expune farfurii decorative puteti folosi suporturi de de metal sau de lemn. O farfurie decorativa deosebita are nevoie de un suport de farfurie special. Suport de farfurie decorativaPentru a comanda suporturi pentru farfurie decorativa, vizitati magazinul online www.eJuliana.ro !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *