Potcoava pentru miri – un cadou minunat de nunta!

Este binecunoscut faptul ca potcoava reprezinta unul dintre cele mai indragite obiecte aducatoare de noroc, insa semnificatia acesteia nu se rezuma doar la atat. Potcoava pentru miri este considerata de multi oameni ca fiind si protectoare impotriva magiei negre si alungatoare de energii negative. Intocmai de aceea, daca doriti sa oferiti un cadou de nunta deosebit, puteti alege cu incredere o potcoava norocoasa, care ii va proteja pe tinerii insuratei de tot ceea ce este rau.

potcoava norocoasa

potcoava norocoasa

Legenda spune ca un fierar englez – Sf. Dunstan – a fost tintuit de catre diavol cu o potcoava. Acest spirit necurat i-a garantat fierarului ca nu va permite ca raul sa intre in casele oamenilor daca el va rezista legat si daca le va spune oamenilor sa-si bata potcoave pe usi. Alta legenda ne spune ca acest simbol vine de la zeita lunii, mult celebrata de pagani, care are ca simbol o forma asemanatoare cu semiluna.

potcoava norocoasa

potcoava norocoasa

Cum si unde trebuie sa asezam potcoava pentru a fi cu adevarat aducatoare de noroc? Pentru ca potcoava pentru miri sa fie eficienta si sa alunge tot negativismul, aceasta trebuie sa fie asezata desupra usii de la intrarea in casa cu capetele in sus. Astfel, se spune ca, prin intermediul magiei sale, potcoava va capta norocul ce urmeaza sa se scurga in case. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*