Invioreaza timpul petrecut cu prietenele la povesti cu aceste cescute din portelan pentru cafea!

Detaliile sunt cele care fac diferenta in final si acest lucru se vede si atunci cand pregatim o intalnire la cafea cu persoanele dragi. Un set de cescute din portelan pentru cafea cu flori  colorate este binevenit in orice casa! Datorita culorilor vii cu care aceste cescute din portelan pentru cafea sunt impodobite, vor inveseli instant masuta cu bunatati pregatita pentru prietenele tale. Fiind realizate din portelan fin, cescutele vor oferi o nota eleganta intregii mese, iar aspectul acesteia va fi de neuitat!

Cescute din portelan pentru cafea.

Cu ce alte bunatati iti poti intampina prietenele? Cand vine vorba de gustari, ideile sunt nelimitate. Poti coace briose sau niste bicuiti speciali pentru cafea, pe care sa ii asezi apoi pe un suport special supraetajat. Daca sarbatoriti ceva special, atunci ai putea aseza pe masa un tort pe care sa il serviti impreuna. In afara de cescute din portelan pentru cafea, poti aseza in centrul mesei si o vaza cu flori proaspete, care va vor incanta simtuile cu mirosul lor delicat!

Cescute din portelan pentru cafea.

Daca vrei o aroma deosebtita pentru cafeaua cu care iti vei intampina prietenele, poti adauga putina scortisoara in cafeaua macinata pe care o pui in filtru. Astfel, se va simti gustul subtil al scortioarei, iar atmosfera va fi invaluita intr-o mireasma condimentata. Pentru iubitoarele de vanilie, 1-2 picaturi de extract de vanilie in cafeaua deja facuta vor face diferenta!

Cescute din portelan pentru cafea.

La noi puteti gasi acum aceste cescute din portelan pentru cafea. Aceste cescute pot fi folosite si pentru o petrecere cu ceai! Intra AICI pentru a vedea cat de simpla poate fi organizarea unei astfel de petreceri!

Cescute de cafea din portelan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *