Cadou de botez pentru baietei cu buline de culoare albastra

Cadou de botez pentru baietei cu buline albastre

Ofera un cadou de botez pentru baietei simpatic pictat cu buline albastre

Daca iti trece prim minte intrebarea “ce anume pot oferi in dar la botezul unui baietel?”, cel mai probabil te gandesti la cadouri precum o masinuta, de care copilul se va bucura cand va fi putin mai mare… Noi iti sugeram, insa, un cadou de botez pentru baietei cu totul si cu totul special si iesit din comun. E adevarat faptul ca parintii bebelusului se vor bucura, in primul rand de acest dar. Cand copilul va creste destul de mare sa inteleaga frumusetea si pretiozitatea acestui cadou, se va bucura, cu siguranta, alaturi de parinti de amintirile frumoase din primii ani de viata.

Cadou de botez pentru baietei cu buline albastre

Suport pentru certificatul de nastere, casetute bucla dintisor si cutiuta amintiri

Din ce este format acest cadou de botez pentru baietei?

Cadoul pentru bebelusi este format din trei piese realizate din polirezin: un suport pentru certificatul de nastere, un set de casetute pentru prima bucla de par si primul dintisor si o cutiuta pentru amintiri. Suportul de certificat de nastere serveste la pastrarea celui mai important document primit in primele zile de viata. Pe capacul acestuia sunt sicrise cuvintele “Baby boy” intr-un mod simpatic. Cele doua casetute vor pastra in siguranta doua mici comori, prima bucla de par si primul dintisor cazut. In cutia rotunda parintii pot sa pastreze alte amintiri marunte ale bebelusului. O idee frumoasa ar fi sa pastreze in acea cutie bratarica de la maternitate.

Cadou de botez pentru baietei cu buline albastre

Casetute bucla dintisor si suport pentru certificatul de nastere

Aceasta alegere de cadou de botez este cu adevarat impresionanta. Designul simpatic cu buline albastre va impresiona in mod placut pe oricine! Acesta este un cadou de botez cu adevarat grozav si sunt sigura ca proaspetii parinti il vor primi cu cel mai mare drag!

Cadou de botez pentru baietei cu buline albastre

Casetute pentru prima bucla si primul dintisor

Daca doriti sa comandati online acest cadou de botez – click pe butonul de mai jos!

Cumpara

Suna acum pe eJuliana

Sumar
Vot autor
Voturi
5 based on 1 votes
Nume Brand
Juliana
Nume Produs
Cadou de botez pentru baietei
Pret
RON 137
Disponibilitate
Available in Stock
Add your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*